perjantai 9. syyskuuta 2011

Kesäloman ompelusaldo

Tässä kuva, joka kertoo mitä on tullut lomalla tehtyä. Kasa kukkaroita. Ja miksi näin paljon? Koska marraskuussa koulullani järjestetään jälleen Joulumarkkinat! Ahkeroin jo etukäteen, ettei sitten tule hoppu :)


Joulumarkkinoiden järjestelyt vievät ison osan ajasta syksyllä, joten ompelut
voi jäädä syksyllä vähemmälle. Lisäksi koulunkäynti vie ison osan nyt käsityöajastani.
Syksyn aikana mm. videokursseja, yrittäjyysopintoja ja 3D-mallinnusta.

5 kommenttia:

 1. hyvä kun muistutit noista myyjäisistä, pitääkin taas pitää mielessä ja tulla piipahtamaan jos aikataulut sallivat :) aiempina vuosina on ainakin ollut ihan ongelma, että mitä kaikkea sitä haluaisikaan ostaa :)

  mielenkiintoisia kursseja sulle tulossa syksyllä.. varsinkin toi 3d-mallinnus olisi jotain mitä itsekin haluaisi kursseilla, eli mielelläni luen siitä jos tuntuu että on kirjoittamisen arvoinen aihe :D

  VastaaPoista
 2. Ihania kukkaroita!
  Ma oon jotenkin niin peukalo keskella kammenta, etten millaan saa tota kehysta pysymaan paikoillaan, kaikki mun kokeilut on aina epaonnistunu pahemman kerran. :( Vinkkeja?

  VastaaPoista
 3. Joo myyjäisistä ja niiden valmisteluista tulee varmasti tänne raportointia ja pyrin myös kursseista jotain kertomaan :) Tulossa on mm. joulumarkkinoista videomainos, jota juuri teemme videokurssilla.

  Kukkaron kehyksen olen saanut pysymään niin, että ensin liimaan sen kehykseen ja sitten puristan varovasti pihdeillä. Pihtien ja kehyksen väliin kannattaa laittaa nahkanpalanen tai paksu kangas, ettei lommoudu. Kaikki liimat eivät ole olleet sopivia. Parhaat liimat ovat UHU Power ja Universal nimiset.

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi, huomasin vasta nyt tän!! Mun synttärikorttikin oli tuolla sun portfoliossa. :)

  Mulla on edelleen kovassa käytössä se sun antama jätskikuvioinen kukkaro. Kyllä tässä ainaki puol tuntia vierähti ku ihailin noita sun kaikkia ompeluksia!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anni <3 Kiva kuulla, että kukkaro on ollut käytössä. Johan siitäkin on varmaan 2 vuotta, kun sen annoin. Oli ihan ekoja mitä tein :)

  VastaaPoista